Entradas

Mostrando entradas de junio, 2011

Serbarea Abecedarului

Imagen
"Vezi? Încetul cu încetul, Am învăţat tot alfabetul!..." - spunea unul din elevi.  "Ce-ar mai fi acum de spus?  E greu să le-nşirăm pe toate Acu, când anul tot s-a scurs  Şi avem bune rezultate!"  Daca vreţi să treceţi în revistă acest prim an şcolar, ascultaţi-i pe copii în ultima lor serbare din acest an: Serbarea Abecedarului.

Sfârşit de An Şcolar!

Imagen
Primul an s-a încheiat. A fost greu? A fost uşor?  Va pot spune că a fost plin de realizări, cu copii minunaţi, cu succese în tot ce ne-am propus. Dacă privim în urmă, vom vedea cât de multe lucruri am realizat împreună. Voi, părinţii, aţi fost sprijinul copiilor, dar şi al meu. Fără voi nu am fi reuşit. Vă mulţumesc şi vă aştept şi la anul la fel de entuziaşti!  Vacanţă plăcută tuturor! Directorii școlii și eu La Festivitate am prezentat un scurt program artistic... ...pe care l-au deschis cei mai mici elevi cu un cântec vesel Greu am găsit pachetul fiecărui elev!!!

Proiect - Experiment

Imagen
  Împreună cu colegii mai mari, elevii din clasa I B au participat la un experiment stiintific care le-a demosntrat ce se intampla cu deseurile aruncate in pamant. A fost interesant pentru cei mici, au lucrat cu entuziasm si cu multa curiozitate infantila. Cu aceste lucrări, echipa de proiect (elevi din clasa I B si a V-a C) au participat la Expoziția de la palatul Copiilor de Ziua Științei. Cei mici, cu multa pasiune, au prezentat vizitatorilor de la stand rezultatele experimentelor la care au participat.  http://education.inflpr.ro/ro/CC_ScienceDay2011.htm

La Teatrul Excelsior

Imagen
Miercuri, 8 iunie, un grup vocal format din minunatele fetiţe din clasa I B, C şi D au participat la un spectacol de gală organizat de Primăria Municipiului Bucureşti la încheierea Proiectului Educaţional pe teme de mediu şi reciclare a deşeurilor. Vă invit să le vedeţi cât de talentate sunt, cântând live două frumoase cântece ale copilăriei.